Köp- & Leveransvillkor

 

Leveransgaranti
Lagervara som du beställer skickas normalt inom 3-5 arbetsdagar. Under högsäsong kan det ta något längre tid. Om en lagervara är för tillfället slut så återkommer vi till Er för ungefärlig leveranstid. Vill ni inte vänta kan ni avbeställa varan genom att kontakta oss snarast. En beställningsvaras leveranstid är cirka 2-6 veckor. Felaktiga varor som beror på oss byter vi givetvis ut eller lämnar pengarna tillbaka.

 

Leveranssätt
DHL
Hämta i butik

 

Beställning
Köpare under 18år skall ha målsmans tillstånd innan köpet genomförs. Beställningar som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på något annat sätt som medför att XYZ Maskin AB lider ekonomiskt eller annan skada polisanmäls.
Efter att vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en orderbekräftelse till angiven e-postadress med information om din beställning. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuell kontakt med kundtjänst.

 

Betalningsalternativ
 - Klarna Checkout
Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken. 
Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit eller direktbetalning via bank. Faktura ligger osm förvalt betalningsalternativ.

Priser
Alla priser är angivna i svenska kronor exklusive frakt. Fraktkostnad tillkommer, vilket visas i "kundvagnen". Vid skrymmande beställningar kontaktar vi dig för eventuell fraktkostnad. Minsta ordervärde är 250 kronor.

 

Reklamation & Returer
Om ni upptäcker en skada på någon vara ni beställt, ber vi er kontakta oss snarast! Däremot gäller ej garanti mot förslitningsskador. Vi står då för returkostnaden samt ombesörjer att ni får en hel ersättningsvara snarast möjligt. För att en reklamation ska godkännas, skall varan vara helt rengjord och t.ex täcken och kläder ska vara tvättade samt torra. Vid tvist hänvisar vi till ARN (Allmänna Reklamationsnämnden) Vi följer alltid deras rekommendationer.

Du har 14 dagar på dig att ångra ditt köp. Innan varorna skickas tillbaka i retur skall du kontakta oss först via mail eller telefon. Tänk på att varan skall vara oanvänd och i originalförpackning samt alla lappar skall sitta kvar på varan. Du betalar själv returfrakten, för återbetalning ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto-, eller bankkontonummer vid returen. Varor som returneras utan överenskommelse krediteras ej. Observera att REA produkter gäller ej öppet köp på, dock får du byta storlek eller byta till något annat i butiken. 

Returadress:   XYZ Maskin AB
                     Hallstaåsvägen 37
                     824 34 Hudiksvall

 

Transportskada & Ej uthämtade paket
Om en vara från oss skadas i transporten skall du ta kontakt med transportören och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förens du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till transportföretagets hantering, ska du kontakta dom och göra en skadeanmälan. Du skall även ta kontakt med oss så vi kan snarast möjligt ska kunna göra en omleverans eller på annat sätt avhjälpa felet. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 månad), så fakturerar vi dig 250 kronor för vårt arbete med hantering av varor.

 

Personuppgifter
Alla personuppgifter du förser oss med i samband med en order används bara inom företaget. Den kontaktinformation vi får i samband med en beställning behövs för att vi skall kunna göra dig uppmärksam på eventuella problem i samband med din order. Vi behandlar dina uppgifter elektroniskt och du kan begära att få utdrag över de uppgifter vi lagrat om dig enligt personuppgiftslagen genom att kontakta oss.

 

Information
Vi förbehåller oss för eventuella lagerfel då våra varor hänger i butik och inte på ett lager. Varan kan finna sig i en kunds varukorg, och försvinner inte ur lagersaldo först kunden har betalat. Vi kontaktar självklart dig om en vara skulle vara slutsåld när du beställt.
Vi reserverar oss även för tryckfel, fel i informationen, pris och fel i specifikation på samtliga varor i vårt sortiment. All bildinformation på vår hemsida kan i vissa fall skilja sig något från färgen på den verkliga varan, ljus, datorinställningar eller att färgen helt enkelt är svår att återge exakt på bild. I stor utsträckning använder vi oss utav våra leverantörers produktbilder samt några bilder vi tagit själva. Alla bilder på vår hemsida är inte tillåten att använda utan tillstånd ifrån XYZ Maskin.
Vi kan inte ansvara för pengar, checkar eller frimärken som skickas i brev.

 

SMS-Utskick
Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-utskick av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

Vid Frågor och funderingar kontakta gärna oss på telefonnummer 0650-54 34 34 eller maila order@xyzmaskin.se

 

XYZ Maskin AB
Hallstaåsvägen 37
824 34 Hudiksvall
0650-54 34 34

Organisationsnummer: 556645-1265

 

Övrigt
Kundtjänst

Varmt välkommen att kontakta någon av våra butiker

Butiken:
lotta@xyzmaskin.se

 0650-54 34 34

Vardagar kl 08-18.00
Lördagar kl 10-14.00

 

XYZ Maskin AB
Hallstaåsvägen 37
824 35 Hudiksvall

 

XYZ Maskin AB

Sundsbergsvägen 2

82640 Söderhamn

 

 

Öppettider 

Hudiksvall
Vardagar 8:00-18:00
Lördag 10.00-14.00

Verkstad Öppen
Måndag-Fredag 8.00-17.00


Söderhamn
Vardagar 8:00-18:00
Lördag 10.00-14.00

 

 

 

Vinterförvaring och Service ingår

När ni bokar plats på vårt robothotell